Jongeren stelen de show op Kempenaarfestival 2016

25 september 2016
Reacties 0
Categorie Geen categorie
25 september 2016, Reacties 0

Jongeren stelen de show op Kempenaarfestival 2016.

 

Vrijdag 23 september om 19:30 was het weer zo ver. De 9e editie van het Kempenaarfestival stond op het punt van beginnen! Bijna 30 jongeren hadden zich aangemeld voor de talentenjacht en gingen op jacht naar de podiumplaatsen. Onder het toeziend oog van de deskundige jury: Shary-An, Denden en Danny Schutten, gaven de jongeren alles om in de prijzen te vallen. Een van de hoogtepunten was toch wel een mini-documentaire over de jongerenwerker René Kempenaar, iedereen was muisstil en luisterde naar de huidige jongerenwerkers en wat voor hun zo speciaal was aan René Kempenaar.

 

Na een enerverende avond met veel zang, rap en dans ging de jury in beraad om de winnaars te bepalen. Nadat de jury eruit kwam werden alle jongeren op het podium geroepen en kregen ze allemaal een medaille. Dit jaar was er ook een publieksprijs te winnen. De publieksprijs ging naar de Versatile crew. Hierna werden de plekken drie tot en met één bekend gemaakt.

1e plaats: Living Statement

2e plaats: Kees music

3e plaats: Sanne-Maaike

 

Living Statement wint hierbij een single studio opname in de studio MIC/ Jenaflow en een fotoshoot. Hiernaast mogen ze komende jaar ook optreden op het jongerenpodium van het Bevrijdingsfestival. Kees music wint een fotoshoot en een workshop. Sanne-Maaike wint een fotoshoot.

 

Volgend jaar vindt alweer de 10e editie plaats. Dit gaat groots aangepakt worden, dus iedereen is hiervoor nodig. Sponsoren, jongeren en vrijwilligers kunnen zich melden via www.youngmovement.nl

 

Voor meer informatie over het Kempenaarfestival:

Website: www.youngmovement.nl

Facebook: www.facebook.nl/youngmovement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.