Opening Skateplaza

13 oktober 2015
Reacties 0
Categorie Nieuws, Skateplaza
13 oktober 2015, Reacties 0

Skateplaza is een feit!

Op zaterdag 10 oktober was daar dan eindelijk het moment. In het centrum van Almere Stad werd het skate terrein, genaamd Skateplaza, geopend door wethouder Huis. Na jarenlang overleg en plannen uitschrijven hebben de jongeren van JVSA, samen met Romeo Lobo het voor elkaar gekregen dat er begin september aan de bouw werd begonnen aan Skateplaza.

De skaters hebben nu eindelijk hun eigen plek in het centrum. Hier werd ook gelijk gebruik van gemaakt. De dagen voor de opening waren er al vele skaters te vinden op Skateplaza. Bij de opening bleek maar weer dat het een populaire plek gaat worden, te zien aan de hoeveelheid skaters die er bij aanwezig waren.

De opening werd in goede banen geleidt door de gemeente Almere en JVSA. De aanwezigheid van een dj en een demoteam van skaters zorgde voor een goede sfeer. Hiernaast was er ook nog een barbecue geregeld, waarbij de aanwezigen een aantal stukken vlees kon krijgen.

De gehele dag is opgenomen door het mediateam van JVSA. Verschillende mensen werden geïnterviewd en de sfeer werd ook op beeld vastgelegd. Benieuwd naar het eindresultaat hiervan? Op zaterdag 17 oktober zal de videoclip worden uitgezonden op Omroep Flevoland, in het programma Beneden Peil.

De komende tijd zal er op Skateplaza verschillende activiteiten gaan plaatsvinden. Het moet een centrale plek gaan worden voor alle jongeren in het centrum en omgeving. De nieuwe stichting care4you zal dit samen met verschillende partijen op gaan zetten.

Foto opening Skateplaza 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.