Club 26Twelve

Club 26-12 heeft op vrijdag 26 december, tweede Kerstdag, de deuren aan de Grote Markt 25 geopend. De club zal zich richten op publiek vanaf 23 jaar. “Voor het oudere uitgaanspubliek is er weinig te doen in Almere”, Daar gaat Club 26-12 verandering in brengen.”

Winston Rose en Sergio Zaandam de eigenaren, zijn beiden jarig op 26 december. “Dat is voor ons een speciale dag. Daarom openen we juist op deze dag onze club.

De muziekstijl van Club 26-12 is eclectisch breed. Elke week hebben we vaste thema’s die maandelijks terugkomen. FLIRTATIOUS , DISCO DELIGHT, FREE SATURDAY, RÉUNION SATURDAY, maar ook house concepten zoals CHARIZZMA & FFS. Op zondag sluiten we het weekend af met ALGO NUEVO DOMINGO ( iets nieuws op zondag).  Uitgaan bij ons wordt een beleving in een sfeervolle, volwassen setting.”

Rose en Zaandam zijn geen onbekenden in Almere. “Al 20 jaar organiseren we evenementen in Almere, zoals de hoog aangeschreven DJ contest BAAS VAN HET PLEIN en FLIRTATIOUS dat nu al het 3ejaargang ingaat.. Sergio is een internationale DJ beter bekend als DEEJAY Kid. Hij zal zelf soms ook in de club draaien. ”

Meer informatie?

Ga naar de website