Tactus

Tactus preventie in beeld

Mijn naam is Joost Dusseljee en ben preventiewerker bij Tactus Verslavingszorg.

Als preventiewerker geven wij gastlessen op basis- en middelbare scholen over de effecten en risico’s van bijvoorbeeld alcohol, drugs en gamen. Ook gaan wij op pad met politie en het jongerenwerk waarin we contact leggen met jongeren in het uitgaansleven. Daarnaast geven we voorlichting in jongerenlokalen en hebben we in samenwerking met stichting de Schoor Budo-activiteiten, zoals kickboksen of fitness.

Het kan zijn dat jijzelf of iemand anders, bijvoorbeeld je ouders, een docent/mentor of een jongerenwerker, zich zorgen maakt over bijvoorbeeld je alcohol- of cannabisgebruik. Dan kunnen we een gesprek met je aangaan om te kijken of we je kunnen helpen.

Heb je zelf vragen of problemen rondom alcohol, drugs, medicijnen, eten, gamen of gokken? Of wil je je uitgaansdrugs (anoniem) laten testen? Dan kan je terecht bij één van onze preventiewerkers van Tactus. Je kunt dit aangeven bij het jongerenwerk, maar je kunt het ook rechtstreeks naar ons doen of jezelf aanmelden op de Tactus-site (www.tactus.nl). Op onze Tactus-site kan je ook chatten met een medewerker om je vraag te stellen.

Tactus Verslavingszorg, Locatie Randstad

Randstad 22183
1316 BM Almere
Telefoon: 036 – 5373983
www.tactus.nl

Naam: Joost Dusseljee, preventiewerker
Telefoon: 06 – 51 51 06 79
Email: j.dusseljee@tactus.nl